Jeg bruger en meget mild form for bindevævsterapi som du kan dæmpe stress og din angst som en del af din behandling.

Et forløb afhænger af hvilken lidelse du har, en mild depression er nemmere at behandle end de svære og kroniske udfordringer. Bindevævsterapi kan ikke helbrede, men det kan få dig ned i gear, og på en meget mindful måde gi dig et mere klart syn på din situation.

Jeg har god erfaring med at bindevævsterapi kan hjælpe med at løsne op for både fysiske og mentale spændinger når du er stresset, det er en fantastisk måde at få din krop ned i en afslappet tilstand på, så du får lettere ved at overskue alle de ting, du skal tage stilling til, i løbet af en dag og ikke mindst få skulderne ned på plads.

Men jeg mener ikke at bindevævsterapi kan stå alene, din krop har brug for de rette næringsstoffer og en god portion søvn og da Stress kan give fysiske sygdomme og angstanfald, vil jeg også være opmærksom på din livsstil, så du får det optimale ud af din terapi.

Når du har stress på, strammer bindevævet op, omkring dine muskler, og kan begrænse din mobilitet og på sigt udvikle smertefulde knuder.

Bindevævet kan også stivne rundt om dine organer, rundt om dine sener og da det er de snoede strenge der tillader bevægelse, er det vigtigt at de er elastiske.

Har du angst, depression eller en anden psykisk lidelse, så er der god hjælp at hente i bindevævsterapi, det kan på sin helt egen og mindfulde måde dæmpe din angst, og dine kropslige spændinger, så du kan få lettere ved at samle dine tanker og selv tage kontrol over situationen.

Bindevævet er derfor en godt sted at sætte ind, også hvis du har inflammation eller hvis du vil undgå at få det, der skal nemlig cirkulation til, for at området med inflammation kan blive løsnet og blive mere bevægeligt igen. Naturligvis meget nænsomt da irritation på inflammations stedet kan skabe yderligere irritation.

Når jeg arbejder med dit bindevæv, så “løsner” jeg det, så det bliver mere levende / bevægelig og på den  måde  får væskerne  mellem de fine lag, til at cirkulerer frit igen.

Med Bindevævsterapi kan jeg hjælpe dig med at finde ro, tilfredshed og glæde ved dig selv, og over tid vil du opdage, at du er friere i din krop, din psyke og i din personlighed.

Min bindevævsterapi er meget mindful, befriende og giver dig mulighed for at udvikle alle aspekter af dig selv.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *