Tanker fra en helt alm. hverdag.
Kender du det at tænke GI MIG STYRKE🏋️‍♀️ jeg er så svag, at jeg ikke engang komme op af sofaen, men helt ærligt har du egentlig lyst til at rejse dig, sidder du ikke der hvor du har overblikket, ud over stuen, familien ja alt det du elsker og nyder aller aller mest.
Hvad er styrke nu for en ting, er det den gamle sang, om at jeg plejede jo at kunne bage, strikke, passe børn, lave mad og være med i skolebestyrelsen, ha fuldtids job og træne 5 gange om ugen.
Men for pokker, var du i det hele taget interesseret i sådan en hverdag, eller fulgte du bare med

DU ved det!
Din Styrke som familien har nydt godt af i så mange år, hvor du har være der uanset hvad, lavet mad, kørt i børnehave, skole, lavet lektier, handlet og sørget for at alle i familien kunne gøre alt, det som de gerne ville opnå i en kaotisk hverdag .Det er sq da styrke.
Er det ikke den gamle sang der driller dig, den der med at du skal yde før du kan nyde, men hold da k… hvor meget skal du yde og kommer du i det hele taget til at nyde.
At forny dig selv virker enten mega svært at gøre eller den mest naturlige ting i verden. Det er dine valg, der gør forskellen og ville det måske ikke være en skam at nulstille til den gamle udgave af dig i stedet for at udvikle dig.
Har du måske udviklet dig mere end du aner, har du i virkeligheden ikke den mega styrke,- du synes du ikke har, – ligger styrken ikke i at sidde der i hjørnet af sofaen og nyde, at din tilgang til det at opdrage dine børn har båret frugt, at de små, slet ikke er så små mere, at de snart er flyvefærdige unge mennesker med et godt menneskesyn og med mod på livet.
Ligger styrken måske i at det er ok at du deltager med din tilstedeværelse, fra hjørnet i sofaen med den skønne udsigt, nyder at alt det du har håbet på ville lykkedes er lykkedes. Det er sq da styrke
Forny dig selv er det ultimative og når du er åben og opmærksom, fri for fortidens byrder, afslappet i din krop vil du være til stede og opleve rejsen for den udfolder sig ingen andre steder end i dig.
Din krop er allerede nedsænket i den naturlige fornyelsesplan, som set med mine øjne er det modsatte af at sidde fast eller endnu værre at bevæge sig baglæns..
Hver celle i din krop GIR DIG STYRKE for den ved at du er klar til den nye og endnu stærkere udgave af dig.
Udgaven der tør vælge sig selv til.
🤸og du er allerede startet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *