I kamp fra morgenstunden:
Endnu en morgen hvor vandt jeg over Vækkeuret:
Øhhhh not, men hvad er det lige der sker når mit ur ringer ???
Det samme sker, gang på gang, – jeg siger til mig selv, at jeg står op kl. bla. bla. så kan jeg lige og så kan jeg os lige nå, –
Jeg kan indstille en Smart alarm på mit ur i en ur app, uret vækker mig

1 gang 2. gang 3.gang og så stopper det heldigvis, det har jeg jo selv indstillet den til den ringer 18 gange hver gang.
Jow jow jeg ligger og tæller og tænker uhhhhh hvor er det irriterende. – men hvorfor står jeg ikke bare op ?
Jeg har også et ur i min seng, det ringer mega højt og får så lige en på godagen, og sååå starter showet, jeg ligger og diskutere om hvorvidt jeg skal op eller ej – med mig selv altså, arrrhh men hold nu op –
Jeg har jo selv besluttet det dagen før og lagt planer, for hvordan morgenstunden kunne se ud, og vupti så er det hele glemt, gemt, slettet fra hukommelsen.
Men nej det er det jo ikke, jeg ved hvad jeg aftalte med mig, og nu ligger jeg og diskutere med mig, og hvem vinder ? ja det gør jeg jo selv , – not jeg vinder ikke en skid, nåeee jo, jeg vinder jo, en af mig vinder, arrrrhh, here we go again – kan du se hvad jeg mener ?
Sådan kan det for mig gå med mange ting, den dag taberen af mig vinder, så kan jeg gå og diskutere om jeg skal træne eller vente til i morgen, så kan jeg diskuterer om jeg skal spise ditten eller datten
– arrrh men hold nu op – tror godt jeg kan se hvad klokken har slået !
At vågne op fra min søvn og være lettere i min krop og efterlade mig naturligt udhvilet, ja, det er jeg faktisk mange gange, så hvis jeg ellers ikke begynder at figthe med mig selv og begynde at registrerer, at jeg har let til at falde i søvn igen , hvis og hvis og hvis.
Ja så er der kun en vinder, øhhhh nåe nej så er der jo stadig en taber !
Tab og vind med samme sind !
Ja det gør jeg jo på sin vis også.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *