Mindre værd ? mig ? er jeg ? er mindre værd noget værd ?
Jeg kikker altid på ting der er sat ned : / hvorfor ?
Er det godt købmandskab, sparer jeg noget ved at købe noget jeg i første omgang ikke ville have ?
bliver jeg ikke snydt , snydt for at få det jeg helst ville have, bliver jeg i hver tilfælde ?
Jeg handler i Netto? Ok Netto ? alene Navnet – fuck osse , netto udgave til mig eller af mig ?
Jeg Kikker på en lækker primadonna ost, woow den ser god ud og vil smage dejligt til min aften tea, men se nu der, der er tilbud på emmentaler, den smager nu også godt , jeg kan sparre en 50 er hvis jeg køber den i stedet for den lækre primadonna ting- hvor fanden kom det lige fra ? discount i min bare r..
Emmentaler når jeg godt kan li Primadonna og ved du hvad det er ikke et enestående tilfælde, for eks. ka jeg synes at en kjole til 900,- kr er mange penge og finder på at købe en der ligner den, men til den halve pris ? – hvor fanden kom det lige fra ? discount i min bare r..
Jeg kikker på en og prøver den anden og billigere for at se om ikke os den er fin og ved du hvad ? ofte så køber jeg den der er billigst, for ikke at blive snydt ? Men jeg bliver da snydt så det brager, jeg får ikke den kjole jeg gerne vil have , men en helt anden og billigere en – hvor fanden kom det sååå lige fra ?
Discount i min bare r..
Er jeg nu kun til billige udgaver af alt ?
Er jeg ikke mere værd i mine egne øjne ? fortjener jeg kun det billigste af alt ?
Holder jeg mig selv nede?
Altså sådan lidt ubevidst ?
Hvad bruger jeg så det til ?

er det sådan det er ? Holder jeg mig selv i Discount udgaven ?
Er min plads i manegen på sidelinien ?
Kan jeg sidde der sammen med mine veninder og lytte til dem fortælle hvad de køber og har købet og mangler at købe og snakker lystigt om kjoler til mange penge og endnu flere penge ,så de rigtigt kan smæske sig i hinandens komplimenter – hvor er mine komplimenter ? de udebliver, men HEY det gør jeg jo også , jeg er jo på sidelinjen og tjekker ikke ind med hverken tøj eller hvor meget jeg nu har købt, eller noget som helst andet.- kun lidt : )
-er jeg magt liderlig ? sidder jeg bare der og forarges ? og tjekker ind når det passer mig ? Det gør jeg da, jeg bruger det til at føle mig bedre end andre,
-shit hvor nøjeren, det er jo helt omvendt !
Så er mindre værd altså noget værd- bare sådan lidt omvendt : / og er det ?
Har jeg brug for kjoler til mange tusind kroner – øhhhh nej , jeg er fru kondi geek og går for det meste i træningstøj – og det giver ikke komplimenter, skulle jeg hilse og sige.
Føler jeg mig lige som dem – øhhh nej, øhh jo nogen gange, vi er samme alder og vi er gode sammen, men der mangler altså lige lidt klasse hos mig,
Det virker jo – set med mine øjne – helt urealistisk at der er ret mange der gider mig, når jeg er så kedelig, ikke gider gå i forretninger, ikke gider drikke, ikke gider ? osv.
Jo jeg GIDER at læse og jeg GIDER mit arbejde jeg nyder hvert sekund og hver en klient, nyder udfordringerne de kommer med og nyder at jeg kan ha det samme på dag ud og dag ind, uden at tænke på hvad der er sidste års mode og hvilken farve , der nu passer til det ene eller det andet.
Samme farve, samme buks, samme top i alle ugens 7 dage giver 1 fyldt maskine –godt købmandskab
Mindre værd ? mig ? er jeg ? Ja det er svært at sige selv : / altså for mig – noget tyder på at jeg holder mig der hvor jeg set med mine egne øjne hører til-
Hvad er det så jeg er værd ?
Mange siger jeg er en ener- så tænker jeg, jow jow en af de få, der er mange af.
Vil jeg gerne være som andre ?Og også gerne være unik ?
meget mærkeligt spørgsmål.
Hvorfor skal jeg købe den dyre ost når jeg ikke er noget værd ?
Købe den billige kjole fra sidste års kollektion som ikke sidder helt så godt, den er jo ok – osv.
Med alt det som jeg lægger i mit eget værd, er det da ikke så sært at jeg er sær og at der ikke er nogen der gider at være sammen med mig.
Det gider de jo også, jeg bliver altid inviteret med,
Men det er mig der pakker mig og bliver hjemme og læser, og spiser ost. – emmentaler : )
Primadonna nøkker hører ingen steder hjemme – kun i Netto og hos mig, fremover køber jeg den kjole jeg vil ha, og taler med om alt der er værd at tale om og fører mig frem i manegen.
jow jow det bliver det hele værd.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *