Sofavælger, Debattør og sabotør i en og samme person.
Kender du det at love dig selv, at fra i morgen der starter jeg, nu skal der ske noget.eks. som at stå op når uret ringer første gang, gå på den tiltrængte diet eller komme i gang med at motionerer eller hvad som helst du lover dig selv at begynde på –
Når så uret ringer 1. gang starter dialogen med dig selv og du ender med at snuzze mere end gang til trods for at du havde lovet dig selv noget andet, eller du lovede dig selv at der ikke skulle være noget usundt i din kost fra d.d da kagen på buffeten så er ekstra lækker lige netop den dag – jow, jow så kan du lige tage dialogen med dig selv, og det er jo lige meget om du starter nu eller senere ikk ?
Sabotøren vandt, eller hvem var det lige der vandt,
Du vandt for i bund og grund har du slet ikke lyst til forandring

jo jeg har sq, da hvad f… taler du om jeg vil gerne ændre noget, jeg vil gerne stå op, jeg vil gerne være slank og sund og alt muligt, alt muligt

ja men er du villig til at gøre det der skal til?
Vælger du sofaen til i stedet for, det måske pt. hårde arbejde, at lave en madplan der er sund og uden for meget udenoms s… som på sigt kan lære dig hvordan det kan lade sig gøre at leve sundt, med en tilgang hvor der er plads til det hele, i mindre mængder. Vælger du sofaen til, i stedet for at vælge bevægelse til.
Der er måske i virkeligheden flere steder, hvor du vælger sofaen uden ansvar, så du på din helt egen måde ,vinder og taber på samme tid.
Du lover, du debatterer og du saboterer
– hvad f….. er nu det for et mønster, og hvordan vikler du dig fri
Du kan for eks. sætte for realistiske og opnåelige mål, og glæde dig over at sætte tjekmark ved den første succes

altså når du på dag 1 er stået op uden at snuzze og glæde dig over at du vandt over kagesabotøren osv.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *