Det er da en skam !
Nåede/ opnåede du det ikke ? nå det var en skam ! Ja det var liiiiiiige det, de ord blev til EN SKAM for livet!
Min skam – jeg elsker dig og dyrker dig – øhhhhhhh say what
Tilsyneladende lever jeg skam fuldt, min helt egen skamfulde verden – hvem havde nu lige set det?
Det har jeg ! Og det blev holdt hemmeligt for dig !
Jeg sætter et niveau/mål der ikke er til at opnå, eller som jeg helt ærligt ikke har lyst til at nå, på den måde holder jeg mig fast i ikke at opnå målet og dermed succes
Hvad er det lige med skam der er så finurligt, at sætte mål som ikke kan opnås er da idiotisk – ja ja det kan jeg da godt se og så kan jeg jo skamme mig over det og grinende sige jeg fik ret –
Så i min undervisende hverdag motiverer jeg andre og måske i noget jeg ikke selv kan, og på den måde fastholde mig selv –

 • jeg kan næsten høre min mor sige skammer du dig ikke ? på det tidspunkt vidste jeg bare ikke og heldigvis ikke, hvor stor betydning lige netop de ord skulle få for mit liv, der tænkte jeg og sagde højt NEJ det gør jeg ikke –
  På den tid, hvor når jeg ser tilbage, at jeg meget gerne ville have lige så mange penge som alle dem der fik gode karakter i skolen havde, ville jeg gerne tjene penge, jeg gik med aviser, jeg malede min mormor og morfars vindues rammer, mv. men det var ALDRIG godt nok, og selvfølgelig var de ikke det, instruktionsbogen / forklaringerne om hvordan jeg skulle bruge flere timer på at slibe dem helt fri for gammel maling og glatte som en r.. var alt for lang for mig og jeg gjorde det i det tempo jeg nu havde for dagen, – ved udført arbejde og med stolthed hørte jeg både min mormor og morfar sige, NEJ HVOR ER DU HURTIG og jeg nød hver et ord, men så kom resten, hvad med det og der og og og og og intet var godt.
  Og indtjeningen var mildes talt mangelfuld og i hver tilfælde ikke nok til at jeg blev lige så rig som de dygtige i klassen, og få gode karakter så jeg ikke, skulle skamme mig over ikke at være dygtig.- det var jeg jo også lige blevet bekræftet i at jeg ikke var –
  shit shit shit det er da til at brække sig over – hvem sagde brække sig ?
  shit shit shit det er da kvinden der har haft bulimi i adskillige af sine ungdoms år, der sagde det højt !
  Det har du da ikke fortalt til nogen, – nej det siger du ikke,- det er og har været vanvittig skam baseret adfærd, at brække sig over sig selv og sine ikke opnåede succeser, er ikke noget jeg har været stolt over, men nu er det sagt højt.
  Alting hænger sammen når jeg ikke opnår succes/ i mål skammer jeg mig, jeg bliver direkte syg, får hovedpine og kvalme – så på den måde opnår jeg at slippe for at se på det virkelige problem, så kan få medlidenhed og omsorg – pist væk er skammen, gu er den da ej – for det er jo ok at være syg, men det er jo MIG der har skabt hovedpine og kvalme for at slippe for at se på den del af mig der skaber den – det kan jeg vel godt skamme mig lidt over –
  Hold nu kæft siger jeg bare.
  Nu kan jeg godt se hvordan jeg skaber mig, seriøst kan jeg nu også det, eller er det billed jeg ser en fucking illusion , så jeg på den måde kan skamme mig over ikke at være en succes og i bund og grund bare for at jeg får ret i at jeg ikke kan opnå mine mål.
  Jeg har da ret i at: Det er da en skam!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *