SÅ SLAP DOG AF!

Det fede ved at slappe af er, at du er designet til det.

Med bindevævsterapi kan jeg gi dig en oplevelse af , at slappe mere af og opleve lindring i modsætning til noget, du tidligere havde forestillet dig var muligt.

Dine Gab er den mest almindelige oplevelse af at slappe af, som falder sammen med en frigørelse af spænding

Frygten for at miste kontrol og manglende kendskab til at slappe af, er din krops evne til at helbrede sig selv blevet minimeret til at gabe.

Hvorfor så alle de spændinger i din krop?

Din kropshukommelse kan få dine musklerne til at spænde, det kan over tid belaste det omgivende facia/bindevæv hvilket får den til at stivne og begrænse din bevægelse.

Da facia/bindevæv omgiver enhver struktur i din krop, kan spændinger og stivnethed forårsage muskel- og led problemer, og til sidst måske smerter og ændringer i din holdning og din måde at bevæge dig på .

Fordele ved bindevævsterapi :

Det kan hjælpe mod angst og depression og PTSD

Det kan bringe ro i tankemylderet

Det kan bringe ændringer i dine tanker  

Det kan bringe ændring til din holdning

Det kan adresserer fysiske spændinger

Det kan lindre/behandle kroniske skader

Det kan give øget mobilitet i problemområder

Det kan fremme et bedre søvnmønstre

Det kan hjælpe på fordøjelsen

Flere der har prøvet det siger, at de er mere fokuserede og at de er mentalt skarpere med en klarhed de ikke tidligere har kendt.

Bindevævsterapi består af blidt, vedvarende tryk og stræk ind i facia/bindevævs spændingen indtil en frigivelse mærkes og efterhånden som stivheden eller smerten forsvinder, genoprettes din bevægelse.

De lette tryk og teknikkerne kan anvendes på flere områder af din krop, inklusive arme, ben, ryg og nakke.

Men jeg starter altid ved díne fødder.

Når din krop slapper af, kan den blive varm eller kold, der kan nogle gange også mærkes en summen i dele af den og de undertrykte følelser kan dukke op som billeder/ episoder i din hukommelse.

Jeg kan ikke få afslapning til at ske, men jeg kan give dig støtte, så der er mulighed for at det kan ske. Med en blid, følsom berøring` kommunikerer` jeg sikkerhed til din krop, så de gamle beskyttelse mekanismer kan tillade din krop at slappe af.

Når du er modig nok til at slappe af, så de beskyttende spændinger løsnes, så kan du frigive den ​​hukommelse som din krop har undertrykt, og du kan se, hvordan episoden/ hændelsen, har haft af betydning gennem dit liv, når den nu kommer frem i lyset.

Mønstre –måden du reagerer på i forskellige situationer eller måden du bliver stille på  

 Facia/bindevævs terapi er den komponent der behandler dit bindevæv, det er et tredimensionel netværk der omgiver og forbinder enhver struktur i din krop fra top til tå i modsætning til en muskel, der har en defineret placering i din krop.

Forskning viser, hvordan bindevæv bliver smidigt og flydende når det er hydreret og i stand til at modtage, lagre og overføre oplevelser i form af bioelektricitet, så når kropshukommelsen udvikler sig, lagres den delvist i bindevævet.

Når stress undertrykkes, især dine følelser bliver dine muskler stramme og skaber spændinger, der forårsager overfladisk vejrtrækning, ændrer din holdning, vælte dit bækken og komprimerer dine organer. På den måde kan din krops hukommelse blive direkte forbundet med smerter i dit bækken, skulder, ryg give forstoppelse og inkontinens.

Hvis du er også anspændt, selv mens du sover så er det fordi stress i din krop tager form af energi. Og energi er spænding som er lagret i din krop –  af forskellige episoder i dit liv.

 Når kropshukommelsen frigives, i en bindevævsterapisession vil den strøm af energi, der stimulerer bevægelse kunne mærkes   – mest inde i dig –

  • Jeg elsker det – 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *