Kan frygt og ❤️hjerte smerte få ryggen til at værke ?
De fleste mennesker er ikke klar over hvor tunge byrder🤷 de bærer rundt på, Så de bliver ved og ved, man skal jo klare det, lige som min første klient i dag.
Hun har skullet være💪 stærk i så lang, lang tid, Så længe hun kan huske, har hendes været styrke og mod været hende der skulle klare det hele, og sådan har det været i mange mange år og sådan bliver det nok igen.
Ja for gamle mønstre er ikke sådan at slippe –
Min klient kom her til morgen, med ondt i lænden og svært ved at trække 😮‍💨vejret helt ned, men da vi talt og fik lokaliseret smerten var det nærmere lunge og området i siden som det handlede om.
Musklerne der var stramme bruges til at indad roterer i skulderleddet og bevæge armen bagud, og med støtte fra musklen nederst i ryggen, der er med til at rette ryggen, henover åndedrætsmusklen bag på nederste del af ribbenskassen – lige præcis det min klient altid gør, retter ryggen spænder op, som I du får mig aldrig ned med nakken.
I min verden handler det område om blandt andet om 👨‍👩‍👧‍👦tilknytning og det at få og give opbakning, at have integreret følelse af opbakning og ikke være den der hele tiden sørger for alle.
– kun et lille udpluk er nævnt her
Vi talte også om at min klient har været igennem meget på det sidste, med sygdom og tanker på hvad der skal blive at mand, børn og børnebørn hvis nu hun ikke er her mere, det er blot nogle af de tanker der har fyldt – det jeg kalder hjertesmerte
Givet spændinger der til sidst holdt så godt fast, at det var umuligt at sidde ned og at trække vejret, men med gode stræk med elastik og vejrtrækningsøvelser gik min klient smertefri ud af døren.
– Meeeen gamle mønstre og vaner kan godt være svære at slippe, så hun fik et par øvelser med hjem, så der er mulighed for at arbejde videre i eget tempo, med det der nu i dette tilfælde er brug for.
I min verden : Ved at holde smerten/ tankerne mest for sig selv, har man valgt at fokusere på at kæmpe den gode kamp, men det bliver til en 🤼kamp inden i , i stedet for.
Igen når man ikke ser eller udtrykker det man har brug for, bliver man overset og det kan gå for en tid – nogen gange lang tid, fordi man måske nægter at lade smerten sejre, men hvis nu smerten er din ven og fortæller dig at du overser nogle behov hos dig selv som ikke er opfyldt, så har du i princippet ikke sejret.
Måske bevidst
Måske Ubevidst
Måske en ildevarslende frygt forhindre dig i at kollapse – det er jo smart nok, øhhhhh nej !
Du kan bliver ved med at bevæge dig smerte, du lære og du prøve nye ting der giver smerte og du vågner jo op hver dag – indtil videre du læser jo med her – måske med smerte
Du kan være fast besluttet på at gøre, hvad der skal til for at blive smertefri, men protokollen der kan hjælpe dig af med smerte, den findes i dig – Der kræves ingen special værktøj du har det hele i dig.

I min verden er den smerte du bærer i dit❤️ hjerte, gemt dybt inde i din krop
noget der smerter hver dag, – psykisk eller fysisk – måske noget du pt. ikke aner, hvordan du skal give/ modtage til dig
Jeg kan lære dig det, lære dig at finde og måske følge smerten gennem body and mind fracking, det kan være 🗝️nøglen til at blive fri fra smerte og det er en fantastisk let måde at udforske de beskeder/den smerte din krop/ celler forsøger at kommunikere til dig.
– smerte er på en måde din ven, der kan hjælpe dig på vej til at 👀se indad, fremad og videre

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *