Så slap dog af ! – sygt slap holdning –
Ja, det siger du nok men min krop går amok, som I amok når jeg skal slappe af, bare ordet slappe af giver mig lyst til at gøre alt muligt. Jeg kan bruge det meste af dagen på at sige til mig selv, jeg kan jo, men jeg kan jo også , ja og lige med et kan jeg jo også lige nå .
Arrrrhhhh men seriøst så er det jo lige pludselig ikke en dag hvor jeg ikke skal noget.
Nej, det jo lige netop det jeg prøver at sige, jeg går amok hvis jeg ikke skal noget!

Det kan jeg bare ikke, altså ikke lave noget, men når jeg så prøver – for det kan alle andre jo, og de nyder det oven i købet –
Så finder jeg ud af at jeg godt kan – wiiiiiii 10 min er allerede gået – puuuuhheee det bliver en lang dag og jeg nyder den på ingen måde, jubiiii godt jeg skal noget senere i dag, ellers ville det nok ende med et kollaps hvor jeg spiser, spiser, spiser og glor face book eller et eller andet der får min energi til at stige og mine tanker til at forsvinde.
Seriøst bruger du din fridag sådan? Det jo sygt !
NEJ, altså kun når jeg ikke skal andet end at slappe af og lave ingenting !
Arhhhh altså syg ? nåee nu du siger det så føler jeg os jeg bliver sådan lidt syg ,min krop bliver urolig og mine tanker står i kø med lorte udtalelser om hvad jeg burde gøre nu når jeg har fri.
Så når der intet sker eller intet er planlagt, er jeg næsten umuligheden selv, urolig og med lyst til at være aktiv, jeg glæder mig til at jeg igen skal have travlt.

Det er måske lidt sygt ? Ejjj ,altså, så jeg syg, når jeg skal slappe af, jeg gider da ikk` være syg !

Jeg har til gengæld en sygt slap holdning til det at slappe af !

Hvem sagde slap ?

Ingen slap hud her !

Ingen slappe muskler her !

Ingen slap holdning her !

Ingen slappe meninger her !

Ingen slappe udtryk her !

Ingen slap holdning til ret meget her !

Jeg må i gang, så min krop ikk` går amok og så jeg ikk `blir syg.

Uhhhee hvor slapt, der røg den slappe dag eller gjorde den ?