Ligner vi alligevel hinanden ?
Har du nogensinde tænkt hvorfor h…… er det KUN mig der skal arbejde så hårdt for at opnå mine mål
ALLE andre taber 10 kg. På 2 uger og se lige mig ! – ½ kg. På 1 måned
ALLE andre holder fri og kan gå ud og spise med hinanden hele tiden og jeg må bare knokle og har alligevel ikke råd til at gå ud og spise
ALLE andre når jeg ser på internettet har mega fin karriere og kører med klatten, mange klienter og store indtægter
OSV.
Hvad handler det så lige om ?
Seriøst spørger du om det ? Ja, for h…… det gør jeg da!
Det handler vel om :
at jeg ikke er så dygtig til at holde min madplan
at jeg ikke kan holde fri lige så meget eller på de tidspunkter som andre kan
at jeg ikke tjener så meget på mine produkter som andre
at jeg ikke er så veluddannet og har de rette kurser , der gør mig attraktiv
Neeeeej, nej nej det gør det ikke fy fy skamme sikke slut forbudt ,men hvaaaaad, er det så ?
Det er jo min f …… evne til at føle mig alene og ensom der får mig til at slubre alle andres succes i mig så jeg kan blive det største offer her på jorden og holde mig selv nede hvor jeg hører til !
SÅDAN !
I det magiske vidunderlige Internet land mangler der ikke påstande om hvordan alle andre shiner, der mangler heller ikke genveje til hvordan de andres succes er kommet næsten af sig selv, ja faktisk arbejder de andre kun 15 timer om ugen – mod mine 50- og de har langt større succes.
Hold nu k… kvinde !
Du har jo altid gået imod strømmen, hvad er det så lige du er sur over nu ?
Hvad vil du lave hvis du ikke arbejder? Øhhhh læse : ) jo jo på internetland og blive endnu mere sur over at alle de andre er bedre end dig – ha ha ha
Det er bare svært at tro på mig selv og lige netop derfor giver det ikke mening at sidde og læse på, hvor det nu er for sider jeg læser på, fordi det de andre gør er altid bedre end det jeg gør.
Hold nu igen k… lige der kan jeg høre min mor nærmest skrige i baggrunden – kan du for f….. ikke bare sidde stille lige som alle de andre, – hvor kom det nu fra, nej jeg kan jo lige netop ikke det, som alle de andre kan og har aldrig kunnet det, om det så var at sidde stille var de andre bedre. – hold så op –
Så når nogen beder mig om at tro på at jeg kan gøre det samme som andre – altså de nogen er mig selv : )
Tro på mig selv, frem for at glo / tro på andre mennesker
Så er kravene allerede der for høje
Så når du sidder og læser om mig, lige her og nu vil jeg benytte mig af, at være I det magiske vidunderlige Internet land, hvor der ikke mangler påstande om hvordan jeg shiner, der mangler heller ikke en genvej til hvordan jeg fik succes www.pasby.dk som i øvrigt er kommet næsten af sig selv, ja for faktisk sidder jeg jo her, som flad-røvet skribent og skriver mig ud min f …… evne til at føle mig alene og ensom og nu kan alle andre se på mig og slubre min succes og skriverier i sig.
Så kan de blive de største ofre her på jorden og holde sig selv nede hvor de hører til, ka` de ja – ha ha ha
Men det jo en stor fed løgn der er ingen der ser op til mig, jeg er jo kun 158 cm.

  • så man kan jo ikke sige at mine mål er for høje –
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *