Fanget i eget net.
Kender du det at det har gået lidt stramt på det sidste, og at det nu er ved at være nok, ryggen bliver lidt rundere end den har været før og humøret er heller ikke så godt som det plejer at være.
Så er du ikke den eneste!
En af mine klienter, så til en session, at det lige præcis er hendes overlevelses mønster, det med at dukke nakken og synes at livet på det sidste havde tilbudt hende lidt for meget, manden er kommet til skade og kan ikke på samme måde være med i dagligdagen. – og som min klient siger, det er jo ham det er synd for-

Lige nu i min klients verden at det er mere synd for hende, for nu skal hun jo lave meget mere, end hun plejer og det er hende der bliver slidt bare fordi hendes mand ikke kan hjælpe til som han plejer.

Så i det her tilfælde blev min klients plads stjålet af hendes mand, og det er jo virkelig uretfærdigt, Så mønsteret som min klient har, så hun kan fastholde sig selv , bliver på den måde drejet tilbage på hende selv , for det er jo min klient det er synd for .
Arhhhhh men altså, hvad er så lige det for et mønster at have?

Det er en strategi der har været med til at få min klient til at overleve , redskaber/ muligheder hun har haft at gøre godt med.
Men min klient har lært at genkende sin krops signaler, og er mønsterbryder, så den rolle ikke bliver givet videre til hendes børn.
Vil du også vikles fri af spindet og være mønsterbryder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *