eg vil bli t noget, jeg vil være noget.
Nu en ny version af Irene Pasby version 5.5 og hvad så ?
Hvad kan den ny version så ?
Ja det må tiden så vise, men indtil videre er version 5.4 også stadig brugbar med de kompetencer der er med den.
Jeg har altid gerne ville være til noget, som barn var det dyrepasser : ) jo jo intet mindre, men krudt i r…. og ingen ro på i skolen gjorde at jeg valgtenoget andet, som i meget andet.
Jeg blev og bliver stadig let grebet af begejstring og nysgerrighed når noget nyt vises for mig eller krydser min vej.
Det har til gengæld gjort at er mine personlige kompetencer blevet udfordret og udviklet mere end en gang og jeg er selv kommet til at have stor indflydelse på hvilke muligheder og kompetencer jeg står med, i dag, mange uddannelser er overstået. Og man kan vel sige at jeg har lært at tage ansvar for min egen læring,
men, men det er ikke altid at det har været planlagt, – jo i de sidste par år – så ofte når jeg oplever der ikke er fremgang eller keder mig, så er det tid til udfordringer, og kors i r….. jeg har mødt mange udfordringer under min uddannelse/certificeringer, men, men de er løst undervejs og set med mine øjne er mine kompetencer nu unikke og gør mig i stand til at løse komplekse opgaver inden for det felt jeg elsker så højt – nemlig kroppe
Jeg elsker at teste, analyserer, finde / opfinde og designe metoder der passer til lige netop den krop der lige her sammen med mig, skal bygges / rebygges og jeg elsker det komplekse system og den struktur, der gør kroppe til det de nu er.
Jeg elsker at gå i dybden og se detaljer – nørderi er lige mig – altså når det gælder kroppe og præstation
Det at komme i mål, til den bedst opnåelige funktionalitet der er mulig for lige netop denne krop
Vejen dertil er der jeg kan overskue, afgrænse og evaluere så vi kan komme i mål med det aftalte.
Hvor jeg ofte hører om begrænsninger, der kan være forbundet med de ofte komplekse problemstillinger, der kan være når noget i kroppen ikke helt fungerer. Der ja lige der befinder jeg mig bedst, det er der hvor jeg tænker – det kan da ikke passe at der ikke er en løsning.
Det vil altid være helhedsorienteret løsninger, lige fra det teoretiske plan – om hvordan kroppen virker når vi tilfører de næringsstoffer vi har brug for i forhold til det vi ønsker at præsterer, til det at træne så effektfuldt som muligt og ikke mindst kigge på den terapeutiske del, – herunder hvordan du mentalt begrænser dig, i at opnå de ønskede resultater-
– altså at gå fra udfordring til bedst opnåelig funktionalitet.
Version 5.5 ja hvor er den så lige opgraderet ?
Dyrepasser er det jo ikke blevet til, men kropsingeniør lyder da også godt, så den tager jeg – jeg har altid gerne ville være noget og kompetencerne jeg har erhvervet mig ligner ingeniørens.
Jeg tester
Jeg analysere
Jeg designer
–altså set med mine øjne
Version 5.5 Kropsingeniørjubii jeg er noget – om ikke andet så et år ældre

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *