Kender du det, selv at forlade kærligheden for ikke at være den der bliver forladt ?
Mine relationer begynder altid med, at jeg er sindssyg forelsket i den anden person, og er besat af tanken om, at personen er min sjæleven, og på en og samme tid er jer helt vildt bange for at blive forladt, så jeg finder meget hurtigt på alt muligt som ikke er attraktivt ved ham, så jeg kan miste interessen, altså finde en grund til at afslutte forholdet, så jeg ikke kan blive vraget.
Hvad f… kommer det så lige af – for mit vedkomne i mine tidlige ungdomsår, der havde jeg en kæreste der i lang tid ikke kunne beslutte sig for om det var mig eller Linda, han ville være kæreste med og valgte Linda
Jeg følte mig så vraget, udnyttet og alt muligt andet, så i mange år derefter blev mit mønster, – at det er bedre at være den der forlader end den der bliver forladt.
Gammelt Lorte mønster der har kostet en del.
Men nu det delt og opløst.
Har du et lorte 😫mønster du gerne vil dele

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *