Signal eller kemi.
Ja, signalstofferne i min hjerne nåede et helt nyt niveau,forbi det røde felt, da jeg hørte at der ville gå endnu længere tid inden jeg kunne komme i gang igen med det jeg synes bedst om – mit arbejde, min store interesse i livet –
Leve eller overleve? Ja det er jo lige det- jeg skal nok overleve – leve ja, men måske med ændringer du/jeg ikke helt er opmærksom på, i denne for os alle en mega stresset periode, kan føre varige ændringer med sig, som du/jeg ikke har været forberedt på.
Din Krop kan ændrer sig, og dermed også din måde at bevæge dig på, og dermed kemien/feed back til din hjerne.
Også mit syn er blevet dårligere i denne tid og mit hår har ændret sig det bliver mere og mere livløst og jeg føler mig ufattelig træt – fuck denne virus gør mig gammel før tid –
– og det selvom jeg ikke laver en skid, føles det stressende for mig –
Andre ændringer kan være dit humør, dine spisevaner og dit aktivitets niveau eller mangel på samme.
Måske dit humør ændrer sig på 10 min. fra at det er mega skønt at være meget mere hjemme, til at det hele kan rende dig en lang marz.
Også her er der tale om kemi / feed back for når der sker ændringer, det kan være dine spisevaner, du spiser måske mere/ anderledes og det kan ændre din duft.
Din personlige duft er ekstremt vigtigt, og forskning vist, at kropsduft, der produceret af generne kan hjælpe os med at bevidst vælge vores partnere og hvis din duft nu ændres, bl.a. ud fra ændringer i dit spisemønster og immune system sender du nu andre signaler via din duft.
Signal?
Ja min verden handler ofte om kemi/signaler.
Hvilke signaler sender du?
Din holdning / din kropsholdning /din duft.
Klar til nye signaler?
Nye holdninger / ny kropsform / ny duft.
Med de enorme ændringer, der sker i verden lige nu, kan det være tiden hvor du genopfinde dig selv?
Måske er det der er givet grønt lys til,selvom du/jeg lige nu ser rødt ?
Måske kan det blive de varige ændringer som du/jeg ikke var forberedt på?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *