Virtuel undervisning eller pigs in Space and space junk.
Ja, måske to sider af samme sag, pt. Er mit liv virtuel undervisning, et par gange om dagen, men jeg tvivler på om jeg nogen sinde kommer til at synes lige så godt om undervisning foran en skærm, som jeg synes om barndommens moppet show. Ind i mellem ser jeg, mig selv som Gonzo i dancing with my self omgivet af mig selv i alle spejle, uden kontakt til nogen eller noget.
Men nu når kaoset rundt om i verden tilsyneladende fortsætter, håber jeg at du er i stand til at finde noget positivt i hele denne situation.
Jeg vælger at fortsætte træning og undervisning, ellers ville det blive for meget for mig og hvis du en af de mennesker, der er hjemme lige nu, er det set med mine øjne, et perfekt tidspunkt at gøre de ting, som du altid har ønsket, at du havde tid til at gøre – Måske at fokusere på dit helbred?
Og med virtuel undervisning behøver du ikke engang at forlade dit hus, nu når solen skinner kan du slå to fluer med et smæk, nemlig at få frisk luft og vitamin D på sammen tid som din træning.
Du må da indrømme, at det er genialt ikk ?
Virtuelt undervisning er på sin vis en fleksibel online undervisningsmulighed for mig/ dig som ønsker

 • eller ikke har andre muligheder –
  undervisning uden at være andre steder end hjemme hos mig/ dig selv, hvor du uanset tidspunkt på døgnet kan træne og dyrke den trænings-/undervisningsform, der passer dig blot ved at tænde for skærmen.
  Envejskommunikation som undervisning det bliver nok ikke mig på den lange bane, men envejskommunikation det minder til gengæld, så meget om min barndom, hvor min mor gentagende gange prøvede at få kontakt til mig, mens jeg hoppede op og ned eller løb rundt som en skid i et glas vand og på den måde fik den super lækre opmærksomhed fra hende.
  Min mor sagde det samme om og om igen, sid nu stille, gør nu det og hold nu op osv. osv.
  Kontakt Ja tak: det er lige mig, jeg elsker det, dengang som nu, men med virtuel undervisning er der absolut ingen kontakt og det er uanset hvad jeg end finder på lave så er der kun
 • Gonzo og dancing with my self – den kontakt med mennesker der gerne vil noget mere, den kontakt der kan mærkes helt ind, hvor der pt. begynder at blive tomrum, den kontakt der gør at jeg udvikler mig, jeg elsker kontakt, så kontakt med mig selv er der til gengæld ved at være meget af, både i forhold til hvad der for mig er sundt, træning, mental træning og og ikke mindst træning/ undervisning virtuelt fra de universiteter som har certificeringer og kurser som jeg har interesse i og på den måde videreudvikle min viden og mine kompetencer.
  Så mig der er hjemme lige nu, det set med mine øjne, et perfekt tidspunkt at gøre de ting, som jeg har syltet og udskudt, men ønsket, at havde tid til at gøre – jeg er i fuld gang.
  Space Junk i rå mængder og jeg behøver ikke engang at forlade mit hjem –
 • Kontakt pt. den man kan slukke og tænde på –
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *