Hold nu k… fra trænings geek med motions center til fladrøvet skribent,
Men stadig med en indre power der sparker r.. ja nu tillader jeg mine følelser at bevæge sig gennem min krop og endda ud af min krop, men bare rolig, at se denne opførsel kan være en dybt bevægende oplevelse for observatøren, så ingen video klip herfra.
Og apropos ingen bevægelse og ingen arbejdsopgaver HALLO :
Jeg er Irene Pasby og ejer af træningscenter:
Hvis jeg nu fjerner at jeg er ejer af et trænings center.
Er jeg så Irene Pasby?
Okay okay, jeg Kikker på min krop, også på indersiden og alt det der rør sig og det er temmelig så meget,
Men nu kikker jeg på det jeg er, altså det jeg er når jeg er spærret inde uden arbejde, uden arbejdsplads?
Det var /er måske det som der skal til for at den ro til at kikke på mig.
Det er ok at tage det med ro, det er ok at slappe af, det ok ikke at være bedst og det er ok ikke at skulle så meget.
Det er F…… løgn jeg hader at være taget til fange –
men det giver noget andet,siger min indre kloge stemme til mig –
Ok Hvad ?
Er det min indre power der gør at jeg tager det roligt –altså bare ikke hele tiden- Tale om indre power, min er mega stærk, stor og skræmmende og det har der været og er der pt. brug for.
Det må være en Hulk der har haft til opgave at holde alle følelser og udbrud nede så de ikke kom til syne.Men så igen, lige før var selv Hulken ikke stærk nok til det, men måske min indre Hulk nu også skal til at slappe af :

 • så kan jeg sige det jeg har lyst til –
  Mig der altid har været bange for at blive set, mig der ikke rakte hånden op i skolen, mig der var bange for at svare forkert og her kan jeg næsten høre min mor sige, når der var noget jeg ikke helt forstod:
  Du er da ikke dum vel?
  Set i bakspejlet har jeg skovlet masser og masser af viden til mig i gennem tiden af frygt for at være dum,men den knowhow har jeg ikke brugt optimalt, jeg har altid været bange for at jeg måske havde misforstået noget, undervejs.
  Jeg havde endda et mantra: at viden der ikke bliver brugt, intet er værd og alligevel er det bestemt ikke det jeg har levet efter.
  Men det er slut nu, fra d.d ævler jeg om alt hvad der rør sig i og omkring mig.
 • uanset hvad min indre kloge stemme siger til mig-
  Jeg vil stadigvæk bruge min indre power til at sparker r.. og stadigvæk tillade mine følelser at komme til syne.
  Det kan godt være jeg få et par på skallen, så får jeg det.
 • jeg tager det helt roligt –
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *