Hvad er det lige med den smerte er den psykisk eller fysisk 🤔
I rene ord 🎯
Mod & K 💓 og ærlighed, der måske manglede i barndommen.
Ja, det jo lige det, om man er styret af frygt fra fortiden eller gamle mønstre, ja kunsten at kunne gennemskue sig selv eller hvad det er, man lige vil er ikke altid lige let, men med øvelse og mange pålidelige gentagelser, bliver man mere og mere fortrolig med det at kunne tage, det helt rigtige valg, uden at skulle tage div. Omveje eller overspringshandlinger som eks:
– Gennem lange løbeture, ekstra arbejde eller nye ikke gennemtænkte tiltag, ja alt muligt som man synes er en mega fed ide når man står lige der og bliver spurgt om man ikke kunne tænke sig at deltage,
Det er er her at vores historik kan spille os et puds, hvis man eks. har traume med sig fra barndommen – alcohol, vold, psykisk syg forældre eller eller eller – Kan det være svært at tage stilling til og gennemskue konsekvensen af ens valg.
Det er her smerten hjælper dig, du får tænketid og mulighed for at mærke efter hvad det handler om, så man kan på sin vis sige at smerten er din gode ven lige der, når lyske eller nakke igen bliver opspændt eller smertefuld.
Men det kan være smertefuldt at skulle vælge for mange, følelsen af at skulle vælge fra
– trigger måske ind i noget, der hedder jeg bliver valgt fra for det var sådan det var en gang og skulle man endelig blive valgt til så var det for at få en over nakken – men det var dengang
Ikke så underligt at man ikke har lyst til at tage det næste skridt –
Det kan være stressende at tage det næste skridt / vælge, men det lægger et yderligere pres indtil man har taget et valg
– stress/ pres næste skridt er lyske og pres holde sig selv nede er bl.a. nakke
Hvad bruges det til nu, omvejen, presset den manglende beslutning hvad er det lige for et spind du spinder dig ind i ❓
Er man spundet ind i fortidens spind og hvad sker der lige på livets vej, eller skulle jeg sige skillevej, når man har taget den helt rigtige beslutning, og bliver bedre til at genkende de der mønstre som ikke er så brugbare mere og parkeres et sted – som i langt væk
Det er her at man ofte vil opleve at smerten ikke er så mærkbar mere, måske endda helt forsvundet.
Hvad er det der mangler før man tager den helt rigtige beslutning og fører den ud i livet.
Set med mine👀 øjne kræver mod og en god portion k- ærlighed til sig selv/ over for sig selv og hjælp fra læge, psykolog eller terapeut at kunne vikle sig fri fra de der velkendte mønstre, som man på en eller anden finurlig måde har fået sig viklet ind i .

I rene ord

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *