Hvordan faen er det du ser ud ?
Du er jo møgbeskidt og det er ikke just parfume du lugter af!
Jeg kan næsten høre min mors stemme når jeg skriver dette
: ) Ja som barn var jeg altid ude og lege, klatre ,spille fodbold og lave ballade, så jeg har altid kommet beskidt hjem.
Kemien af en sur mor og mig der lige havde haft det mega sjovt, var ikke, som i slet ikke, en god kemi.
Men hvordan er det, jeg ser ud eller ind ? – ja det er så en helt anden sag i dag, hvordan er det lige jeg skal se ud og hvad er det så lige jeg ikke ser eller vil se ?
Se mig ! vil jeg egentlig det ? i bund og grund foregår alt indvendigt, så måske skal jeg se ind og ikke ud Arrrh !
Se mig selv – uhhh !
Hvem er det nu lige det er ?
Ja hvem ved ?
Ved jeg det overhovedet selv ?
Vil jeg vide det ?
Prøver jeg at undgå nogle mærkelige sider af mig ? mærkelig mig ? ja mig!
Men egentlig er det jo mig der syns det er mærkeligt og ikke nødvendigvis jer andre. Arhhh måske også jer andre !
Jeg kan i hver tilfælde godt finde på en masse for ikke at se nærmere på mig,- nogen vil nok kalde det overspringshandlinger – eks. arbejde, mad, selv det at slå græs bliver en opgave jeg kaster mig over med glæde hvis jeg skal nærstuderer indersiden af mig.
Alt den larm, larm i min hjerne der forplanter sig i min krop, som uro, jeg kan ikke sidde stille , fødderne går nærmest af sig selv.
Ja, ja, jeg må i gang, så der kan komme gang i kroppen og knolden, det er kemi, god kemi, kemi mellem min krop og knold, ja kemi skal der til, nu bliver jeg helt sulten os, arhhh stop dig selv nu, det er du jo ikke, du har lige spist.
Jo, jo, jeg vil ha noget, der kan få mig væk fra at skulle se på det der virkelig er – sagen – om det er vand- mad – arbejde – eller noget helt andet – så får det mig væk fra at arbejde med mig selv.
Min hjerne er da alligevel en klog satan, den får mig væk fra, det jeg ikke vil se, men min krop er lige så klog den gør alt der skal til for at få mig til at se mig – smerte, uro, sult, tørst, is mv.
Det er da god kemi
Konkurrencen er i gang igen, wiiii jeg er på, ja tak – knold mod krop – gad vide om jeg er afhængig af at mærke adrenalinen når der skal konkurreres ?vær nu ærlig kan jeg sige til mig selv, hvorfor er det lige du ikke vil se indad ?
ja jeg ved det jo ikk `vel ! – snerrer jeg lidt til mig selv,

jo du gør snerrer jeg tilbage, det er da fordi du er Guilty –
Guilty, ja det er min parfume ! – Kemien er helt i top –
Skyldig i hvad ? I at være beskidt og lugte lige som da jeg var barn ?
I at være bange for, ikke at se en skid ?
Guilty , ja den dufter nu godt, og det er ikke så skidt !
Bange for at Kikke ind ? – jaaaa, små doser går nok !
Fuldstændig som min parfume, små doser er nok!
Guilty, ja i overspringshandlinger !
Skyldig, ja i at dufte dejligt !
Skyldig, ja i at elske og hade, min krop når den får mig væk fra at skulle se ud og ind ?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *