Dum Gås!
Morgen stund har guld i mund ! – bare det ikke er for tidligt-
Det er jo heller aldrig for sent siger et gammelt ordsprog, – sikke noget sludder – Morgenstund er sgu da morgenstund og næsten altid aaaaalt for tidligt.
Denne morgens gåtur med Velcro – min hund – bød på lidt af hvert, en virkelig hjertestarter af en tur hvor duften af frisk høstet korn blandede sig med skræppende gæs, der lettede i noget der lignede det kaos mine tanker engang imellem byder på, men som til sidst ender i en formation der giver mening.
Den power og energi de flyver, afsted med og med alt den opmuntring de ser ud til at lægge i den gås der flyver foran, er da bemærkelses værdigt. – lyder næsten som om de siger kom nu kom nu du kan godt
Min mor sagde indimellem at jeg var dum som en gås når mine matematik opgaver var i sværhedsgraden uløselig – hvorimod min gamle kloge tante Helga altid synes at jeg havde så meget energi og fart på at næsten ingen kunne følge med, og som hun altid har beundret mig for at have. – ja ja den lille forskel på hvordan vi oplever verden og hinanden.
Nøj, min gamle kloge tante Helga hun var så fin en lille kvinde, fuld af beundring over hvad livet kunne byde og med en viden der var en professor værdig, en kvinde der altid har været gammel i min verden og som gav mig nogle fantastiske kulturelle oplevelser da jeg var barn – længe siden hun har været i mine tanker, men dejligt at have hende der i dag.

I øvrigt hende der altid sagde at morgenstund har guld i mund, når min mor brokkede sig over at vi gerne ville sove lidt længere i week enden, men var tvunget til at stå op pga. et eller andet –
Dum gås ? Ja, hvorfor ikke?
Jeg pusher gerne på og opmuntre/ guider så andre kan yder deres bedste – det er vel ikke så dumt ?
Utroligt hvad en lille tur med hunden i noget der minder om efterår kan !

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *