Hvad sker der lige i dag : ) Jeg er til yogaigen og synes det er sååååå fedt, jeg bruger det som terapiform hvor en masse bliver set på i de lange dybe stræk, for derefter at blive sorteret.
Et par timer for inden havde jeg det som gøg og gogge, men i en og samme person, den der lidt barnlige gøg der kukker frem, på og med de mest fantastiske barnlige og naive udtryk og kort efter den der bedre vidende hånende person der Gogger en i nødden og sætter på plads for at vise hvem der er klogest og bedst og alt det andet han er i sin egen verden, det er mig i egen høje person.
Blot for flere minutter efter at gå i selvsving med forsinkelser på forståelsen, og fatte hvad jeg lige har gjort, jeg forstår lige med et hvorfor jeg elskede at se Gøg og Gogge da jeg var barn, det jo mig selv jeg har siddet og betragtet, – måske ind i mellem synes at Gogge var lidt hård mod Gøg – det jo mig, arrrr stop lige dig selv her søster æblekind – ha det er så os mig, jeg havde mega runde kinder da jeg var yngre – arrrr stop lige dig selv, alting kan og skal da ikke handle om mig ? hvorfor ikke ? Jantelov igen ?
Selvforståelse og Jantelov længe leve !
Men nu er det jo altså mig det handler om i dag, og i det hele taget i både mit arbejdsliv og på alle andre områder i mit liv.
Jeg er som person mega god til ikke at overholde regler og jeg gør gerne ting ud over det sædvanlige
– som i næsten altid – og jeg gør det gerne åbenlyst.
Selvværd min vurdering af min værdi ? Ja tak for kaffe siger jeg bare.
Det omfatter mine overbevisninger, mine tilstande, min fortvivlelse, min stolthed og ind i mellem min skam.
Tak som byder siger jeg bare:
En dejlig dag med kaos hoved med dialog a `la Gøg og Gogge – der også i mit hoved forbliver gode venner,
Yoga Terapi og jeg fik trodset Janteloven.
Det er mig på en helt alm. sommerdag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *