Krukket ?
Jeg har købt mig en kæmpe krukke til min plante, plantede den over og synes virkelig at jeg havde gjort et godt køb, men den lugter, – den lugter virkelig dårligt, – jeg kan lugte den når jeg kommer hjem, og jeg kan lugte den hver gang jeg går forbi den.
Men den er mega flot og jeg er glad for den så på sin vis vil det være dejligt, hvis jeg intet kunne lugte.

 • så var den pot jo ude –
  Kan du forestille dig ikke at kunne lugte noget?
  Altså som i slet ikke, det er sådan at din lugtesans spiller en vigtig rolle i mange psykologiske sammensætning, ud over at det, er en også måde at forbinde dig med omverdenen på, så hvis du mister din lugtesans, så vil du også miste den del af din hukommelse, der tænder for dine minder og begivenheder via din lugtesans, som er en vigtig nøgle til mange fine minder.
  Tab af din lugtesans kan påvirke din evne til at danne relationer og tætte forhold.
 • ingen venner, ingen relationer = ja, vælg selv, hvad der kunne blive konsekvensen for dig, i de tilfælde.
  Eller forestil dig at ikke være i stand til at dufte hvordan din mad den dufter,
 • hvilket helvede for mig –
  evnen til at kunne lugte kommer fra celler/sensorer der forbindes til din hjerne og sender beskeder om at genkende duften.
  Genkende duften eller ikke kunne lugte en skid ?
  Jo tak, den kender jeg godt- jeg er lykkelig ejer af en fransk bull dog det ikke så svært, at huske eller genkende duften af sådan en.
 • måske en duft / lugt jeg godt kan undvære apropos skid –
 • for pokker hvor den hund lugter – faktisk meget værre end krukken –
  Sanser er en finurlig en og lugtesansen er en af flere sanser til mange minder/ episoder i gennem livet – gode som mindre gode –
  Minder ja :
  Min morfar elskede at spise gammel ost, som i virkelig gammel ost, den lugtede så fælt, at hele familien, når osten kom på bordet var lige ved at dåne – nærmere kaste op- min morfar ville ikke have at vi talte grimt om noget der kunne / skulle spises.
 • Så der var ikke noget der lugtede grimt derhjemme –
  og så måske alligevel for hvis der var en af os – der ved en fejl naturligvis – havde slået en skid, en af dem uden lyd, men med masser af duft.
  Så fik osten altid skylden for den lugt og det uanset om den var i køleskabet eller på bordet.
  Lugten fra en nyindkøbt krukke, der førte mig tilbage i barndommens land, med gode minder hos min morfar og mormor, så dejligt.
 • altså ikke lugten fra krukken, men minderne.
  Jeg er nu glad for at min lugtesans virker, den er en af mine nøgler til mange gode sanse indtryk og minder,
  og krukken – altså ikke mig – den må ud i haven.
  Bull Dog:
  Jo Jo, den hund giver mange gode minder, med på vejen, så jeg vil glæde mig over at evnen til at kunne lugte når den har feset – også dem uden lyd, men med masser af duft – og glæde mig over at mine celler/sensorer der forbindes direkte til min hjerne og sender beskeder om at genkende duften, er meget meget effektive, og at jeg heldigvis har min lugtesans.
  Måske,lidt krukket og så alligevel ikke.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *