I skolen, var jeg meget urolig og meget uden for døren, hvor jeg slog tiden ihjel med at stå på hænder og løbe på gangen eller balancerer i vindueskarmen, Jeg elskede gymnastik – og atletiktimerne.

I bund og grund lignende min opdragelse de fleste andres fra min barndomstid, min mor var alene med min søster og mig.

Jeg tror ikke min opdragelse var hård, men måske en smule mangelfuld  – set i bakspejlet – min far var kvartalsdranker, der ikke overholdt sine aftaler.

Jeg begyndte at spille fodbold og badminton et par gange om ugen, i week enden var der ofte kamp, hvor  min mor kørte med og stod på side linjen  og heppede.

Jeg begyndte at arbejde i en meget ung alder, dengang gik man med aviser og alle børnene i mit kvarter  havde  et job – enten som bybud ,flaskedreng eller avisbud –  vi havde alle en stærk karakter, nogen vil  i dag måske kalde den karakter forskellige bogstaver, men men urolig eller ej.

Jeg kom i lære som kontor ass. Derefter fik jeg arbejde i et storkøkken, hvor jeg meget bedre kunne boltre mig, med alt den gode mad, det gjorde jeg og jeg elskede det.

Jeg var nu begyndt at gå i fitnesscenter og fandt hurtigt ud af at jeg var mega stærk og kunne løfte en del mere end andre kvinder på min størrelse og det var fantastisk.

Mad, ernæring og træning var og blev en større og større del af min hverdag.

Min tilgang til en stærk og sund krop og til sundhed som livsstil er blevet forstærket lige siden, og den bliver forstærket dag for dag, for I min virksomhed bruger jeg hver dag, kost, motion og coaching som redskaber til bedre livsstil og som forebyggelse af livstilssygdomme.

En kort beskrivelse af mig kan være at jeg gået fra at være stærk og livlig krop med et kaos hoved, med en hjerne og en krop, der aldrig havde ro på og ikke et sekund stod stille.

Til specialist i psykiske og fysiske forandringsprocessor, hvor bl.a. kost og mental træning bruges som optimering.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *