Hvorfor så lige denne her side ?
En effektiv en måde at konfrontere min frygt, jeg har set i bakspejlet nok altid været bange for at blive opdaget, for både jeg gjorde og det jeg undlod at gøre.
Det er jo virkelig meget mærkeligt når jeg altid har været mega aktiv, altid foran og altid kastet mig ud i noget, nærmest frygtløst – men det var og er altså min måde ikke at blive set på som en der er pisse bange.
Men nu efter mange år er jeg modig nok til at blive bemærket for den jeg er og hvordan de ting jeg gør påvirker mig, min krop og mine følelser.
Jeg er sgu nok en nød, for jeg er klar til at bryde ud af min skal og nu når jeg skriver nød kommer min dejlige gamle mormor som jeg elskede så højt, til syne for mit indre øje.
Vi spillede altid filippine –
Så til dig derude hvis du er klar til at høre mine tanker, ideer og holdninger så følg med her på siden, jeg kommer ikke til at skrive om emner jeg er bange for, jeg kommer til at skrive om hvad der rør sig og hvad der har rørt sig i mit liv.
Jeg skriver om min tilgang til mad – spise forstyrrelse
Jeg skriver om min træning – trænings afhængig
Jeg skriver om min terapeutisk tilgang – følelser – sanser osv.
Jeg skriver om mig – helt uden filter

Fra kaos til mental sundhed

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *