Velkommen til det nye år.

Det er med dyb taknemmelighed, at jeg ser tilbage 2019, mange gode træningsdage, mange seje deltagere og masser af olympiske løft, masser af tung træning, mobilitet og åndedrætstræning, træning både inde og ude.

Det føles som om at solen skinnede på mig – næsten hele året, og det har du en meget stor andel i, dig  der via din virksomhed eller privat, træner på hold, dig der træner personligtræning og dig der er i coaching – eller andre forløb,   har en stor andel i, at mit liv ikke føles tomt og trist, du er medvirkende til at jeg hver dag har noget vigtigt, lærerigt og glædeligt at stå op til, noget der gør mig glad hver dag.

Nu hvor Martin, Simon og Søren og jeg danner teamet med hver vores ekspert områder, føles det helt rigtigt

Jeg er dybt taknemlig og  føler mig vanvittig heldig over, at du er sammen med mig, for at gå i gang eller gå videre med, optimering af din sundhed i 2020.

Men, men, bare fordi kalenderen flyderen dag længere frem, betyder det nødvendigvis ikke at den første dag i det nye år er anderledes end nogen anden dag på året.

En dato i sig selv, er måske ikke det, der kan få dig til at gå i gang med den hel store omvæltning eller være motiverende til at skabe de ændringer, du vil foretage i dit liv, gennem den næste periode.

Kender du det at du virkelig har et nytårs ønske/ løfte og har erklæret, at dette vil være et nytår –  et nyt dig?

Og hvor mange gange blev du en ny dig?

Min erfaring er at det er sjældent at se, nytårsløfterne holde, men fordi så mange andre mennesker kæmper med forandringsprocessen, behøver der naturligvis ikke gælde dig.

Men hvis du er klar til noget nyt /andet /mere sundhed så tjek lige om mit nye program.

Mit nyeste program er et program med afsæt i videnskabeligt beviste teknikker, et program der tilpasses til dig.

Du kan starte nu

Du kan starte når det passer dig

Du starter trinvist

Du starter ud fra dit nuværende niveau og henimod dit mål, med sunde vaner, der kan styrke dit helbred.

Jeg er glad for at kunne dele noget af det nye år med dig, og jeg kan næsten ikke vente med at guide dig henimod større sundhed og  velvære.

Hilsen Irene Pasby

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *