Nonverbal kommunikation eller kroppens sprog spiller en vigtig rolle, både på den måde andre mennesker ser dig, men også den måde du oplever dig selv på. At kunne mærke og forstå, hvad din krop fortæller dig, kan være nøglen til effektiv terapi. Hvis eller når du er modig og går skridtet videre, vil du kunne mærke, hvilken følelse der er forbundet med f.eks. det hold i din nakke, der ikke vil slippe, eller hvorfor det lige er den lugt / smag, der giver dig kvalme.
Efterlader det dig med et spørgsmål ?
Måske noget i retning af:
Hvordan kommer jeg så længere / videre ind i sindet ?
Skal jeg bare sætte mig ned og fundere ?
Jeg vælger at spørge dig :
Hvordan kommer du videre ?
Skal du videre ?
Er du allerede på vej ?
Er du lidt stivnakket og venter lidt ?
Skal du sætte dig ned for at fundere ?
Funderer du allerede ?
Og på hvad ?
Ja, spørgsmålene kan jeg ikke besvare, men jeg kan stille mange spørgsmål, som igen giver dig stof og mulighed til at fundere enten siddende eller stående/gående.
Spørgsmål kan godt lugte af noget, hvis du har næse for det. Samtidig kan svarene engang i mellem give både dårlig smag i munden og kvalme.
Stærke sager siger jeg bare.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *