Minderne om min barndoms dyne, kom pludselig til syne .Minderne har jeg da lov og ha! Ja da de bor i min krop !
Og som billeder i på min harddisk lidt endnu!
Men jeg har fået nok, holder det aldrig op ?
Hvad bliver det næste? pt. må vi ikke feste, lev livet mens du gør det, jow jow
Jeg lader mig styre som en myre – kom lige i tanke om den der tegne film ant , den der går imod : ) det kunne være mig før i tiden , der var jeg en rod en rebel og se mig nu, jeg følger bare strømmen med de andre gode sild og ender i tønden.
Alting forandre sig løbende i denne tid, ja i virkeligheden altid – nej nej nej ikke løbe du må kun gå
Jeg ved jo heller ikke hvor jeg skal begynde, eller hvor det kan ende og selvom enden er god må jeg ikke tage den eller på den, da det nu også forbudt, alting vil tilsyneladende ingen ende tage.
Tag på nogen uanset om det på r.. eller lår – altså uden at spørge og få sat krydset i den rigtige rude på spørgeskemaet – Det kan da fjerne enhver lyst, til at tage initiativ til noget, snart må jeg vel heller ikke glo –
Det er ingen gang innovativt vi brugte det da jeg gik i skole – jeg kan godt li dig ka du li mig ? sæt kryds i ja eller nej og nummeret bedre vil du være kærester ? sæt kryds i ja eller nej , hold nu k… en gyser indtil man fik svar.
Nå, men jeg er da lige glad, det da li meget, Jeg er hjemme, jeg behøver ikke skifte fra nattøj for at gå på arbejde, jeg behøver ikke gå i bad og jeg behøver ikke børste tænder, for jeg er alene hjemme, så det da li meget jeg da li glad, jeg går ikk i bad.
Nej, jeg jo ikke helt alene, jeg sover heller ikke helt alene – det fortalte Kim Menzer fra Menzer renseri i Roskilde en dag- urrrrgggg siger jeg bare, Kim fortalte at han ofte vejer dynerne inden han renser dem og seriøst din dyne er mellem 200 gr. Og 300 gr. Lettere efter en rensning ok, hvor kom det så lige fra ?
Jow, jow, jeg har hentet min virkelig lækre ny renset dyne og glæder mig helt vildt til i aften hvor jeg skal i seng.
Nå, men jeg går ikke i stå, aldrig never ever, jeg er ikke den rolige type, jeg kan ikke fordragat sidde stille eller ende som sild i en tønde. Hva tror du selv følger det nye kartle?
Nope` jer er og bliver en rod !
– gule rod?
Ja, der vil altid være en gule rod!Fordrag ! nå ja jeg er bagud og det er den søndag den 15 kl.18.30 in house eller online
Minder ? Hvem ved om de forsvinder ?
Måske det kan blive en af gulerødderne ved den nye vaccine?
Ved Covid kan du ikke lugte eller smage en s…
Ved Vaccine du kan ikke huske en s… ? tja, hvem ved ?
For nogen godt for andre not !
Men du er ikke alene og det er godt, bare det ikke kribler på din krop når du går i seng,
Min mor sagde tit da jeg var barn at det var søvn lopper – De minder har jeg da lov at ha-
Dengang var heller ikke alene og den gang var jeg da lige glad.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *