Jeg tænkte jeg det var ved at være på tide, med lidt info omkring mig selv, så du kan få en fornemmelse af, hvem jeg egentlig er.

Hvad er min gave.

Jeg har altid været meget mobil og meget aktiv, jeg gik ikke, jeg løb og jeg kunne ` kun` sidde stille hvis jeg fik lovning på is og andre søde sager.

Men når jeg var med min morfar i haven kunne jeg lytte og lære i timevis om det frugt og grønt han dyrkede og der var en helt anderledes ro i mit hoved. Stikkelsbær, blommer, bønner og meget andet, jeg smagte, plukkede, spiste og lærte med fuglesang i baggrunden, det var fantastisk og jeg elskede det.

Min mor var ikke særlig god i et køkken og der var ikke så mange grøntsager, en hakke bøf med franske kartofler og kartoffelmos var ikke et unormalt måltid når min mor kokkererede.

I skolen, var jeg meget urolig og meget uden for døren, hvor jeg slog tiden ihjel med at stå på hænder og løbe på gangen eller balancerer i vindueskarmen.

Jeg elskede gymnastik – og atletiktimerne, men blev smidt ned på kontoret i madlavningstimerne

Jeg hørte ikke rigtigt efter og ville gerne lave noget andet ud af de produkter vi fik end det de var beregnet til.

Stærk krop og kaos hoved, min hjerne og min krop havde dengang lige som nu, aldrig ro på

 

Det er den gave jeg fik med mig.

 At finde sin gave er en proces, som for de fleste tager lidt tid, men for mig er det mit barn – og ungdomsliv der har formet min gave.

 

Selv om jeg ikke helt kan se, hvor min idé / tanke vil føre mig hen, så prøver jeg det – dengang som nu

Selv om jeg ikke ved om min krop kan, så prøver jeg og jeg elsker når glæden strømmer gennem min krop, imens jeg gør det – dengang som nu

Der er ikke langt fra idé/ tanke til handling – dengang som nu

 

Så hvad ønsker jeg mig egentlig?

At blive ved med at være passioneret, og blive ved med at leve af det, jeg elsker at lave, og at det bliver ved med at være sjovt at gå på arbejde, jeg vil gøre en forskel – det er bare nogle af de ønsker har.

At leve med sin passion i hverdagen handler om, set med mine øjne at turde være spontan og handle på sine idéer, at se frygten i øjnene og alligevel kaste sig ud i det.

Og jeg er så heldig at gøre netop det.

 

 

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *