Hvad sker der covid – ikke en skid – Ønsker og drømme der før kunne mærkes som små bobler, de bliver holdt tilbage, kommer ikke frem i lyset, intet kommer frem i lyset i disse tider, jeg gemmer mig, jeg siger ikke noget – kender du det? – hadet i mit indre bliver stærkere dag for dag, Isolation er stærkt, not !
– hvad er det egentlig jeg hader? mig selv for ikke at gide noget, ikke gøre noget ?
Blive passiv! Følge med strømmen! Det er da lige meget jeg da lige glad !
Hvad har jeg lyst til ?
Det føles som om, jeg er lige ved at tro på at nu bliver det igen, lige som jeg kan li det, men puff, jeg glider, jeg skrider, jeg falder,syns ellers lige jeg så lidt blå himmel mellem de sorte skyer –
Kampen er stadig i gang og føles pt. som noget der ikke vil slippe sit tag, det er da noget af et jerngreb der

bobler af glæde og ønsker der bliver til store klumper af frygt i min mave
– ja ja tag det nu roligt det går jo alt sammen, og du er jo ikke alene
– som om at det skulle være bedre, at der er andre der har det som mig, vorherre til hest – og hvor f….. ved vi / jeg fra at det nok skal gå ?
Ting der bliver ændret, gang på gang, er det mest utrygge man kan tilbyde mig / de fleste, hvad skal jeg så tro på ?
Arhhhh det ku ` være dejligt at gemme mig, til det hele er helt, som jeg gerne vil ha det igen, for lige nu sidder jeg ligesom bare fast i mudderet- ikke i et lækkert mudder bad – men i det der brune smattede lerede der virkelig ikke er til at gå på, men som man bare glide rundt i uden at komme nogen vegne.
Jeg HADER ikke at kunne komme nogen vegne, ja det jo det jeg hader : )
Jeg vil ikke holdes fast
jeg vil ikke stå stille
jeg vil ikke være stille
jeg vil ikke gemmes væk
jeg vil ikke isoleres
jeg vil

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *