Kender du det at nogen siger til dig neeej hvor holder du dig godt man kan sleeet ikke se at du er 57 år

Så ved man bare, at man er nået dertil, hvor det er det eneste pæne der kan siges om den måde at se ud på.

Jeg bliver stik tosset, og meget mærkeligt tænkende, noget i retning, kunne du for h…… ikke bare spørge hvad jeg gør for at se så godt ud, men næææææ nej – du holder dig godt

Ok – tænker jeg, hvordan mon man så ser ud når man er 57 år og hvorfor er det lige pludseligt, når jeg er nået den alder, at det ikke må kunne ses, at jeg er nået dertil i mit liv, det er da meget meget mærkeligt

Det er præcis som da jeg i mit tidligere arbejdsliv som kok, gerne ville og helt sikkert kunne lave ekstra lækkert mad, især når familie og andre gæster kom til jul eller andre hyggelige sammenkomster, så kunne en af gæsterne finde på at sige, når jeg skulle ha ros for maden – det er du da sluppet ret godt fra

Jeg kogte indvendigt, men for den gode stemnings skyld holdt jeg min mund – lukket, hamitisk lukket – det tog lidt tid, med den der lukkede mund

Shiiiit, jeg husker at være rasende og ingen spurgte hvad tid jeg havde været oppe for at bage, koge, brase og anrette alt det lækre mad der nu stod foran dem, men næææææ nej – det er du sluppet godt fra – nå dårlig sammenligning, men den poppede lige op i min hukommelse, som jeg sidder og skriver, så det har da nok været tungt at bære rundt på – i både hukommelse og krop –  gad vide om der nu kommer et vægttab, nu når jeg fik den læsset væk fra kroppens hukommelse

Ja der er sq nogen af os der må knokle for at holde formen, tunge løft, bindevævsterapi, stræk og rospinning –som jeg stadigvæk elsker at hade –gåture meditation og kolde bade er på dagsordenen for at holde mig godt – ja, det tager tid

Jeg spiser grønt i rå mængder, jeg laver smootie, spiser vitaminer og mineraler og alt muligt andet som er godt for mig ifølge div. Eksperter

– ja, det tager tid, at tilberede, og klargøre juice, smootie og måltider – men det slipper jeg nok ret godt fra

Nu sidder du måske og tænker, som enkelte i min omgangskreds ofte udtrykker det-  hold nu k… Irene Pasby, du er jo bange for at blive gammel   –  men næææææ nej jeg er sq bange for IKKE at blive gammel

Det tager tid at blive gammel og hvem ved om jeg har den tid

– jeg bruger jo en del tid at blive gammel, gad vide om jeg har tid til at blive gammel med alt det jeg skal nå for at blive gammel, og gad vide om den tid jeg bruger på at blive gammel er spild af tid, i så fald er det er da mærkeligt at tænke på, hvis den tid jeg bruger på at gøre alt muligt som er rigtig godt for mig så jeg kan blive gammel, det går fra den tid, for at jeg kan blive gammel

– ja det vil tiden vise

Og imens tiden går gør jeg,alt det jeg elsker at gøre og det jeg bruger tid på elsker jeg at bruge tid på, så jeg kan holde mig godt og blive gammel og gentage mig selv og seeeee så godt ud, bare IKKE uden briller –   kun med dem ser jeg godt ud

Det tager tid at blive gammel.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *