Nyheder i marts Krops – fokuseret Mindfulness

En er en terapeutisk og mindful træningsform der giver indsigt og bevægelse i krop og psyke, tempoet er meget meget langsomt og alligevel er træningen hårdtslående og effektivt.

Gennem en række blide og kraftfulde øvelser opløses spændte områder af din krop gradvist, så muskulaturen i området igen kan begynde at bevæge sig mere frit.

I hver session arbejder vi kroppen igennem med fokus på hver bevægelse, stræk og opspænding.

Du vil udfordre den kroniske stivhed eller smerte i din krop, lige præcis nok til at give den tilsigtede effekt, den helt rigtige dosis der giver den terapeutiske effekt.  –  fremgang uden tilbagegang.

Med fokus på de fysiske fornemmelser, der opstår når dine spændinger går i opløsning, vil du mærke en sund krop med et system, der igen bliver levende og genopretter din krops naturlige mobilitet.

En krop hvor du har mulighed for at opleve en tilstand af øget muskelmasse og en indre råstyrke

Vi træner på at:

Du vil mærke forandringer på et dybt krops niveau, hvor din fysik kommer til udtryk og din bevidsthed øges om den fysiske/følelsesmæssige forbindelse

Din krop kan genvinde sin naturlige livskraft og vitalitet og den naturlige selvregulering genaktiveres

Din evne til at tolerere både behagelige og ubehagelige følelser forbedres

Træningen er for dig, der er interesseret i at skabe en dybere forbindelse med din krop og psyke.

Hvornår :

Vi træner

Søndag den 19 marts kl.12.00 – 14.00

Søndag den 26 marts kl. 12.00 – 14.00

Hvor :

Tinghøjvej 3

3650 Ølstykke

Pris:

Kr. 250,- for begge søndage

Hvad er det så lige det er?

Jeg betragter Kropsfokuseret mindfulness som det manglende led til integrere, nærvær i din hverdag,

Der er ingen hokus pokus  det at træne nærvær er lige som at træne dine muskler, det giver en helt fantastisk indre styrke, og når du er blevet stærkere i at tune ind på dine impulser, indtryk og følelser vil du mærke at der kommer en indre styrke og ro som du ikke vil være foruden.

Den indre styrke vil være til gavn i din måde at navigerer i din hverdag

  • Jeg vil enda gå så langt som at sige den styrker dit selvær

I starten vil det måske være lidt kaosagtigt, for det at tune ind på, hvad du mærker eller føler er desværre ikke hverdags træning mere.

Samfundet kører hurtigt i dagens Danmark og vi gør alt for at kunne følge med , og når man hele tiden skal være online og forandringsparat, så forsvinder en del af vores sanser stille og roligt – det går faktisk også hurtigt.

  • Helt uden du mærker det

Men bare rolig, indsigt og bevægelse i krop og psyke kan integreres som træning i din hverdag og dine færdigheder til at tune ind på du har brug for  – de sovende mønstre og  den cellulære hukommelse – kan genskabes.