Fra psycho træner til psykologisk træning.

Ja, hvad er det lige det, jeg taler om?

Det er mig, min udvikling gennem mine mange trænings- og undervisnings år.

Set med mine øjne er jeg er godt gearet til den nye fase der er på vej i mit erhverv, som terapeut/coach og personlige træner.

Da jeg var yngre, blev jeg af andre betegnet som psycho træneren, og synes dengang at det var super, alle mine hold var fyldt og dem der mødte op fik virkelig noget for pengene –  begge dele gør sig heldigvis stadigvæk gældende –

Men der er – set med mine øjne – sket en markant ændring i min tilgang til træning og undervisning

Før i tiden gjaldt det tunge løft, stærk og muskuløs var lig med styrke i mine øjne, jeg var grænseløs og kunne løfte, blive ved og ved, jeg gennemførte, det gjorde dem der trænede med også og jeg følte mig næsten som en gud når jeg var færdig

ofte helt færdig, men der var naturligvis ingen der fik det at se-

Med alle de fremskridt inden for behandling af traumer, fysiske såvel som psykiske, med massevis af ny hjernevidenskab, kortlægning af nervesystemet osv. Ja der er så meget avanceret information derude, som vi heldigvis får mere og mere adgang til, og som gør at vi som coachedes bliver langt mere effektive til at guide dig mod dine mål, med en videnskabelig baggrund.

Men det kan være svært at følge med, derfor har jeg som coach valgt at blive mere og mere specialiseret inden for den psykologiske træning men stadigvæk med kroppen i fokus.

Jeg har selv valgt at bruge min grænseløse nysgerrighed på at efteruddanne og udvikle mig, så jeg med de mest opdaterede strategier og værktøjer har mulighed for at være den der følger /viser dig vejen til at blive den bedste udgave af dig, med de nyeste friske ideer, der med videnskabelig baggrund kan spare dig for noget tid i din proces mod dit mål.

Læs et uddrag om holdet som kommer hos fityourfood.dk

Psycho hold er for dig der målbevidst vil bringe det psykologiske aspekt ind i din styrketræning.

Din krop er dit kort over aktuelle og historiske følelsesmæssige bump på din vej, dine mentale holdninger og dine reaktioner på begivenheder, som opbevarer sig i bestemte områder i din krop.

Mange smerter og udfordringer – knæ skader, skulderskader osv. – inddrager både det fysiske og det psykiske.

Når noget skal slippe kan det måske ske gennem din træning, – terapeutisk/mind fullness træning- kan bruges til at lokalisere og frigive følelsesmæssige blokeringer, kan være Stivhed og manglende fleksibilitet der er gemt i den cellulære hukommelse i din krop.Mindfulness er den psykologiske proces hvor du målbevidst bringer din opmærksomhed på det der opstår i nuet, som du kan udvikle gennem træning. – Jeg vil her trække på min viden fra styrketræning, og fleksibilitet og mobilitet så du får øvelser der tilpasses dig .

Nogle skader og sygdomme forstås måske bedst, hvis du betragter dem fra en såkaldt bio-psyko- synsvinkel, hvor du ser på både det fysiske, det psykiske og din historie.

Måske opfatter du kroppen, psyken som adskilte dele, der ikke har ret meget med hinanden at gøre.Men forskningen viser i dag, at det ikke giver nogen mening at dele dig op på den måde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *