Feed back fra min krop ?   Hvad siger den ? Hvad viser den ?

Ja, hver en celle i min krop er i konstant i` snak` med hinanden på alle tidspunkter af døgnet,

Gennem hele mit liv har min krop talt, og nu ved jeg at der i hver eneste af os ligger en medfødt viden om, hvem vi er, og hvad der får os til at handle som vi nu vælger at gøre.

Den medfødte viden indeholder også svaret på din og min sundhedsmæssige, tilgang/ udfordring vi står overfor.

Jeg syns jeg har lidt ondt, kender du det?

Jeg gør:

Og det er ofte når jeg glemmer at lytte /handle på hvad min krop siger, så bliver alle celler i min krop komprimeret, og sætter sig fast i forskellige lag i min krop. Det medføre til at min evne, til at mærke mine følelser og mit mentale/ fysiske velvære bliver ikke eksisterende.

Men når jeg giver mig tid til at lytte og være 100 % ærlig om mine behov/mangler i min hverdag, så kan cellerne i min krop få mulighed for, at flere mekanismer kan fungere optimalt på flere niveauer, og på den måde forhindre stress og smerte i min krop.

Da jeg var yngre blev dem omkring mig helt stresset af at se /høre på mig, og jeg hørte ofte noget i retning af : Siddder du aldrig stille ? Lad det nu være!

Det er nu i en ældre version af mig blevet ændret til: hold nu op hvor har du al den energi fra?

Holder du aldrig fri?

 

Svaret er: jo selvfølgelig holder jeg fri og jeg tanker energi, når jeg stimulerer min krop og min knold, ved at bruge min medfødte evne til at balancere, rundt i kaosset i mit hoved og få min krops kommunikationssystemer synkroniseret.

 

Når jeg  i det daglige  husker:

At spise det min krop har brug for i forhold til mit aktivitets niveau.

At træne uden at min krop udmattes totalt

At træne mindfulness et par gange om ugen

At få en god nats søvn, hver nat

Jeg tror på og arbejder ud fra: at funktionerne i hver del af kroppen og hjernen kan forbedres, og det betyder, at immunsystemet eliminere kroniske og akutte vira, bakterier, der så igen ikke når at blive til smerter

Terapeutisktræning og træning af kropsbalance, kan i min verden forbedre din kropsholdning og din koordination, det kan ændre  din fordøjelse, følelsesmæssige og psykologisk udfordringer.

Din krops feedback kan være svar på spørgsmål, også dem du måske har valgt ikke at spørge om.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *